Persoonlijk en flexibel

Diverse chauffeursvacatures

Parttimefuncties

Reageer op onze vacature voor een pendelchauffeur en wordt de beslissende schakel in de transportketen. Je werkt binnen deze functie als ervaren chauffeur met ploegendiensten met vaste tijden van 6:00 tot 14:00 uur en van 14:00 tot 22:00 uur waarbij jij je vooral bezighoudt met het aan- en afkoppelen. Als je van vastigheid houdt, is de vacature voor een pendelchauffeur perfect voor jou!

Opzoek naar een functie als chauffeur?

NEEM CONTACT OP

De zekerheid wanneer je reageert op onze vacature voor een pendelchauffeur

Bij Chauffeursplaats.nl in Apeldoorn word je aangenomen met het vooruitzicht op een lange termijncontract. Daarom heb je bij ons altijd een uitstekende baangarantie boven op de vastigheid die de vacature voor de functie als pendelchauffeur jou biedt. Weet je nog niet zeker wat jouw volgende stap als chauffeur wordt? Als je nog niet weet of de functie voor een pendel chauffeur goed bij je past, kun je als chauffeur met een C-rijbewijs bij ons diverse andere vacatures vinden. Wij hebben altijd vacatures voor ervaren vrachtwagenchauffeurs openstaan op onze site.
2589

Solliciteer direct op deze vacature!

Ben jij enthousiast over onze vacature voor een pendelchauffeur in Apeldoorn en zie jij jezelf dit werk al doen? Schrijf je dan in! Ons uitzendbureau voor transport is blij met jouw sollicitatie en reageert altijd zo spoedig mogelijk op jouw bericht. Neem ook gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over onze beschikbare functies of het sollicitatieproces. Dit doe je door te bellen naar 06-51854205 of een e-mail te sturen naar planning@chauffeursplaats.nl.