Persoonlijk en flexibel

Diverse chauffeursvacatures

Parttimefuncties

Reageer op onze vacature en ga aan de slag met nacht rijden als ervaren chauffeur op de vrachtwagen. Ben jij op zoek naar een parttimebaan als vrachtwagenchauffeur? Ga bijverdienen bij Chauffeursplaats.nl in Apeldoorn en reageer als ervaren chauffeur op onze vacature, zodat jij in de nacht kunt gaan rijden in de vrachtwagen. Jij verzorgt dan nachtpendels naar het buitenland, koppelt die daar en komt vervolgens weer terug. Je bent hierbij een deel van de avond of nacht aan het werk.

Opzoek naar een functie als chauffeur?

NEEM CONTACT OP

Met onze vacature kun je in de nacht rijden als chauffeur op de vrachtwagen

Met deze functie krijg je het beste van beide werelden: je kunt als chauffeur met een C-rijbewijs ’s nachts op pad in het buitenland én je krijgt de mogelijkheid om parttime te werken op de momenten die jou het beste uitkomen. Wij kennen een uitstekend rijtijdenbesluit waarmee je gegarandeerd bent van een comfortabele werkdag. Zo kun je de hoogste kwaliteit leveren aan de opdrachtgevers van ons uitzendbureau voor chauffeurs. Ga jij toch liever voor langere tijd op pad? Bekijk dan eens onze vacature voor ritten met overnachtingen tijdens je diensten.
2589

Reageer op jouw volgende internationale baan

Chauffeursplaats.nl heeft altijd diverse vacatures voor ervaren vrachtwagenchauffeurs openstaan in Apeldoorn. Schrijf je direct in om te reageren en vind jouw volgende baan! Heb je vragen over de vacature nacht rijden als chauffeur op de vrachtwagen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-51854205 of stuur een e-mail naar planning@chauffeursplaats.nl om je vragen te stellen.