Persoonlijk en flexibel

Diverse chauffeursvacatures

Parttimefuncties

Reageer op onze vacature voor een kraakperswagenchauffeur als jij zin hebt om een uitdaging aan te gaan en smalle straatjes te manoeuvreren. Je werkt in deze functie als chauffeur altijd samen met een collega. Hierdoor zijn je werkdagen niet alleen uitdagend, maar ook gezellig. De tijd vliegt terwijl jullie samen mini-containers legen en meewerken aan een beter en schoner milieu.

Opzoek naar een functie als chauffeur?

NEEM CONTACT OP

Met onze vacature word jij een behendige kraakperswagenchauffeur

Bij ons uitzendbureau voor de C-chauffeur in Apeldoorn vind je de meest uiteenlopende functies, waaronder de vacature voor een kraakperswagenchauffeur. In deze functie leer je de wijken bij jou in de buurt goed kennen en perfectioneer je jouw rijvaardigheden dankzij de uitdagende woonwijken waarin je rijdt. Werk je graag samen met een collega? Misschien is dubbel bemand rijden op internationale ritten ook wel wat voor jou! Ons uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs heeft gegarandeerd de functie die jij zoekt.
2589

Begin vandaag nog aan jouw nieuwe baan en schrijf je in

Bij Chauffeursplaats.nl in Apeldoorn reken je altijd op een goed rijtijdenbesluit wat duidelijk met jou gecommuniceerd wordt. Heb je als chauffeur interesse in onze kraakperswagenvacature? Schrijf je dan in, wij komen zo snel mogelijk met jou in gesprek. Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt over onze functies door te bellen naar 06-51854205 of een e-mail te sturen naar planning@chauffeursplaats.nl.