Persoonlijk en flexibel

Diverse chauffeursvacatures

Parttimefuncties

Ben jij dé ervaren persoon die wij zoeken voor de vacature van distributiechauffeur? Lees dan snel verder en reageer vandaag nog met jouw sollicitatie! Kom werken bij Chauffeursplaats.nl in Apeldoorn en ga aan de slag met het op tijd afleveren van goederen op industrieterreinen. Jij gaat de uitdaging aan en manoeuvreert met jouw vrachtwagen door de binnenstad en het hedendaagse verkeer. Je wordt met de vacature voor distributiechauffeur voor langere tijd aangenomen.

Opzoek naar een functie als chauffeur?

NEEM CONTACT OP

Reageer op de vacature en daag jezelf uit als distributiechauffeur

Jij bent als distributiechauffeur de belangrijkste schakel in de transportketen en voelt de verantwoordelijk die daarbij komt kijken. Jij bent het visitekaartje van onze werkgevers voor de klant. Je hebt voor deze functie als chauffeur een C- of CE-rijbewijs nodig. Bij Chauffeursplaats.nl ben je in ruil voor jouw diensten verzekerd van een zorgvuldig opgesteld rijtijdenbesluit. Rijd je liever binnen vaste tijden? Bekijk onze vacature voor een pendelchauffeur. Binnen deze functie werk je in een ploegendienst. Weet je nog niet goed welke functie het beste aansluit op jouw capaciteiten en wensen? Bekijk dan al onze vacatures voor ervaren vrachtwagenchauffeurs.
2589

Vind jouw ideale nieuwe baan als chauffeur bij ons!

Schrijf je vandaag nog in voor de vacature distributiechauffeur en begin aan deze uitdagende functie bij het leukste uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs in Apeldoorn. Heb je vragen over deze of een van onze andere vacatures? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-51854205 of een e-mail te sturen naar planning@chauffeursplaats.nl. Wij helpen je graag de beste functie voor jouw capaciteiten als vrachtwagenchauffeur te vinden.