Persoonlijk en flexibel

Diverse chauffeursvacatures

Parttimefuncties

Chauffeursplaats.nl in Apeldoorn biedt jou dé vacature voor een ervaren chauffeur waarvoor je ritten maakt met overnachtingen. Ben jij degene die wij zoeken? We horen graag van jou! Je vindt bij ons diverse vacatures voor functies met overnachtingen onderweg. Als jij klaar bent om door het binnen- en het buitenland te rijden en alle wegen van Europa te verkennen, is dit de baan voor jou.

Opzoek naar een functie als chauffeur?

NEEM CONTACT OP

Verken Europa met de vacature voor een chauffeur met overnachtingen

Het grote voordeel van een functie met overnachtingen, is dat je als chauffeur in één keer veel uren kunt maken. Jij reist voor ons uitzendbureau als C-chauffeur door heel Europa en leert de wegen van elk land goed kennen. Weet je uit ervaring dat je graag samenwerkt met een collega? Bekijk onze vacature voor dubbel bemand rijden met overnachtingen waarin je met een andere chauffeur op pad gaat. Jullie worden een echte internationale chauffeur en kunnen voor langere tijd aan de slag. Solliciteer op onze vacature voor nacht rijden wanneer je wel graag ’s nachts rijdt, maar op zoek bent naar een parttimefunctie.
2589

Begin vandaag nog aan jouw internationale carrière

Zie jij jezelf al helemaal door Europa rijden als ervaren vrachtwagenchauffeur? Reageer dan direct en schrijf je in voor de vacature van chauffeur met overnachtingen. Neem ook contact met ons op als je vragen hebt over deze of andere functies door te bellen naar 06-51854205 of een e-mail te sturen naar planning@chauffeursplaats.nl. Ons uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs in Apeldoorn kijkt uit naar jouw sollicitatie.